Return – Refund Policy

Als u niet helemaal tevreden bent met uw recente aankoop, kunt u uw artikel in de originele staat retourneren. Elk product dat is gebruikt, geopend of niet in de originele verpakking zit, kan niet worden geretourneerd.

U heeft het recht om uw aankoop om welke reden dan ook te annuleren binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling (of vanaf de dag nadat u het laatste artikel van je bestelling heeft ontvangen). Als u van dit recht gebruik wilt maken, dient u ons van uw herroeping op de hoogte te stellen door de instructies voor retourneren te volgen. Na het annuleren van de aankoop dient u het artikel binnen 14 dagen aan ons te retourneren. U bent verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van het artikel naar ons.

Voor retourzendingen in overeenstemming met dit beleid bieden we een volledige terugbetaling, op voorwaarde dat de artikelen die u aan ons retourneert in dezelfde staat verkeren als waarin ze zich bevonden bij ontvangst. Dit betekent dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of gedragen mag zijn (behalve om het artikel te passen) en dat eventuele labels intact moeten zijn.

Wanneer uw retourzending is verwerkt, wordt er een terugbetaling uitgevoerd via uw oorspronkelijke betaalmethode, wat tot 10 werkdagen kan duren. De terugbetaling is inclusief de kosten van onze standaard bezorgoptie, maar exclusief de kosten voor het retourneren van het pakket naar ons.

We houden contact met u en sturen u een e-mail zodra alles klaar is.

Welke artikelen kan ik retourneren?

De volgende producten komen niet in aanmerking voor restitutie:

  • Producten die zijn geopend of ontzegeld (anders dan nodig om te inspecteren)
  • Producten zonder originele verpakking of labels
  • Producten of verpakkingen in slechte staat
  • Producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd (tenzij ze ongeopend zijn en de hygiënezegel of de beveiliging nog intact is)

Contact

U kunt contact met ons opnemen door hier te klikken.

Retourformulier

Retourformulier ↓