Over Botang

Botang is opgericht door een hecht team echte liefhebbers van groen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste tuingereedschappen om tuinen op bijzondere wijze te verfraaien. Op deze manier kun je jouw tuin net zo mooi maken als je zelf wilt, zodat je zo veel mogelijk buiten bent en geniet van de frisse buitenlucht. Een tuin is immers geschikt om het hele jaar in te vertoeven, zowel overdag als ’s avonds. Maar natuurlijk kun je ook je woning opvrolijken met mooie binnenplanten.

Bijzondere spullen

Wij van Botang zijn altijd op zoek naar slimme tuingereedschappen, waarmee tuinieren of je binnenplanten bijhouden een stuk gemakkelijker wordt. Wat jouw stijl ook is. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je op relatief voordelige manier je tuin en woning een heel ander gezicht kunt geven. Je hebt zo geen grootschalige tuinrenovatie nodig, maar met onze tuin ideeën kun je heel gericht een andere look geven aan je tuin, of je woning een groene upgrade geven.

Expert in tuin geschenksets

Botang is ook dé partij voor originele tuin geschenksets. Wat is er nu leuker en origineler om als cadeau te geven dan een geschenkset met fraaie tuingereedschappen. Op deze manier hoef je niet heel lang na te denken wat je geeft als cadeau dat sowieso op prijs gesteld wordt. Bovendien zorgen wij ervoor dat je echt iets bijzonders geeft dat gegarandeerd in de smaak zal vallen.

Buitengewone kwaliteit

Bij het selecteren van het juiste tuingereedschap is het van groot belang dat wat je koopt voor je tuin of binnenplanten van de beste kwaliteit is. Op deze manier is het duurzaam, geeft het je groene zones inderdaad een boost qua uitstraling en je bent er zeker van dat het een hele lange tijd meegaat. Wij van Botang selecteren altijd het beste van het beste zodat je er altijd op kunt vertrouwen dat je iets goeds in handen hebt.

Voordelige prijzen

Bij het selecteren van tuinartikelen letten wij uiteraard ook op je portemonnee. Door onze slimme manier van inkopen zijn wij in staat om de beste tuingereedschappen voor een zeer voordelige prijs aan te bieden. Op deze manier weet je zeker dat jij niets te veel betaalt terwijl je er wel van op aan kunt dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Dat is nog eens leuk shoppen voor je tuin of woning!

Uitmuntende service

Botang onderscheidt zich daarnaast ook qua service. Wij staan altijd klaar voor jou om je te helpen om de beste keuze te maken. Wij zorgen ervoor dat hetgeen je koopt razendsnel bij je wordt bezorgd. Maar je kunt het natuurlijk ook ophalen in ons magazijn waarbij wij ervoor zorgen dat het direct voor je klaar staat om mee te nemen. En mocht er iets niet goed zijn dan zorgen wij voor een goede service afhandeling, wat er ook aan de hand is.